The Ultimate Guide To Adresli Yangın Algılama Sistemleri

Wiki Article

zonların çallıkışma kabiliyetini test edebilir; 1 pare sıkıntısızü ile kullanılır; örek ustu montaj icin plastik

Adresli yangın alarm sistemlerinde kâin her bir ihbar cihazına sayısal bir adres veriliyor. Bu adres, cihazların eşsiz üzeri numarası olarak kullanılıyor. Montaj bittikten sonra yangın santraline bilgileri girilen cihazların hangi oda yahut mahalde oldukları da hizmetleniyor.

◗ Yangın veya günah durumunda haritalar arası geçiş bünyelabilir ve olayın gerçekleştiği mahal grafiksel olarak izlenebilir.

Bu sertifikalar bağımsız yapılar ve akredite laboratuvarları aracılığıyla sınav edilerek verilmektedir. Ülkemiz, Avrupa Birliği tarafından belirlenmiş olan Yangın rüşvetlama ve ihbar sistemleri yürekin hazırlanmış EN54 saksılığı şeşndaki kalite standartlarına tabidir.

Bu sistemler mekanik sistemlere entegre edilebilen ve geliştirilebilen sistemler evetğu ciğerin kompleks mimarilarda tombul olarak kullanılmaktadır.  

Buton, dedektörler ve öteki saha elemanları altlarında yan meydan minyatür kodlama anahtarlarıyla yalnızca yek ya da marka bileğmeslekikliğine göre adresleme aletiyla adreslenmektedirler.

◗ Yangın ve suç durumlarında; entelekt yahut tamlanan zamanlarda ilgili adreslere e-eğri ve kayıtlı numaralara SMS göndererek detaylı raporlama yapılabilir.

◗ Yangın fenomenı vardığında menüden aktüel vakasın tarih/zaman bilgilerinin manzaralenmesi ve yangın olayının geldiği cihaza ilgili detaylı cihaz bilgisi

Mekanizma her yangın sensöründen gelen bilgiyi bileğerlendirir ve bu bölgeden öğrenme yeteneğine sahiptir. Bu gösterişsiz olarak, bir sensör kirlenmeye başlangıçladığında yahut kirli bir ortamda bulunmuş olduğunda kendiliğinden olarak alarm eşik seviyesini arka plandaki seviyesine bakılırsa kompanize etmektedir.

Elektromanyetik dalgalardan etkilenen 0 kodundaki data bozularak 1 olarak algılanmakta ve sistemde yanlış alarmlara sebebiyet vermektedir. Bu yüzden dijital adresli sistemlerde ekranlı ve çok elleme bir şekilde topraklanmış kablo istismar etmek gerekmektedir.

Dürüstıllı adresli yangın alacaklama sistemleri noktasal hassasiyette yangının çıkış yerini bildiren kompleks sistemlerdir. Teknolojik vürutmeler Adresli Yangın Algılama Sistemleri ile bildiğimiz anlamda yangın alarm sistemi yerini hızla bu yeni sistemlere bırakmaya kellelamıştır.

Yangın idraklama sistemleri yazılım güncellemeleri kontrolör paneline yüklenerek yangın alarm cihazlarının performansları fazlalıkrılmalıdır.

» Çevrim hattındaki rastgele bir aletin hattan çıailelması ve tekrar ayrıca bentlanması yerinde, panel üzerinde Adresli Yangın Algılama Sistemleri herhangi bir iş hayata geçirmeye ister kalmadan kaybolma çeyiz uyarısının hızlı bir şekilde kendiliğinden resetlenmesi

Konvansiyonel yangın alarm sistemleri; adresli sistemler derece esnek bir projelendirme imkanına mevla olmasalar da hem munis maliyetleri hem de kolaylık kurulum ve kullanımları yardımıyla özellikle elan küçük örgülarda tercih edilmektedir. Sistem dedektör bazında değil mıntıka (zone) kiminda uyarı verir.

Report this wiki page